Η πρωτοποριακή, ανώδυνη & ασφαλής Φωτοδυναμική Θεραπεία, μόνο με 25€ στο MEDISPA στο Χαλάνδρι

Πείτε αντίο στην ακμή ή στα σημάδια γήρανσης (ρυτίδες, χαλάρωση, έλλειψη λάμψης)!
25 €
Αρχική τιμή: 90 €
Έκπτωση: 72.2 %
Κέρδος: 65 €
1632 Ημέρες για να λήξει.
Πληροφορίες

Όροι και στοιχεία της προσφοράς:

 • Η προσφορά ισχύει έως 30/11/2019
 • Δεν απαιτείται προπληρωμή, δεν απαιτείται η χρήση πιστωτικής κάρτας! Εκτυπώνετε το κουπόνι και εξοφλείτε το ποσό κατά την επίσκεψή σας στο MEDISPA
 • Η προσφορά αφορά:
  • 25€ για μία συνεδρία Φωτοδυναμικής Θεραπείας με μπλε (αντιμετώπιση ακμής) ή κόκκινο φως (αντιγήρανση, αναζωογόνηση).
 • Η θεραπεία πραγματοποιείται στο πρόσωπο ή στο ντεκολτέ ή στην πλάτη, έχει διάρκεια 30' και περιλαμβάνει: καθαρισμό του δέρματος με γαλάκτωμα και λοσιόν, απολέπιση με το κατάλληλο scrub, εφαρμογή του φωτός, μασάζ με τον κατάλληλο ορό και κρέμα.
 • Η φωτοδυναμική θεραπεία είναι μία μέθοδος ανώδυνη και απόλυτα ασφαλής ακόμα και για τους καλοκαιρινούς μήνες! Δεν είναι Laser ή IPL, δεν καίει τον ιστό! Μετά την θεραπεία μπορείτε να εκτεθείτε κανονικά στον ήλιο!
 • Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ και εδώ
 • Αντενδείκνυται σε περιπτώσεις φωτοευαισθησίας, που προκαλείται από συγκεκριμένες παθήσεις ή φαρμακευτική αγωγή. Καλείτε για πληροφορίες
 • Τηλεφωνείτε για ραντεβού τουλάχιστον 3 ημέρες πριν και για αλλαγή ραντεβού τουλάχιστον 1 ημέρα πριν στο 210 6815637
 • Ώρες Λειτουργίας Δευτέρα - Παρασκευή 11.00 - 20.00

 

Περιγραφή προσφοράς:

Η φωτοδυναμική θεραπεία είναι μια ιατρική μέθοδος που βασίζεται στην τεχνολογία LED (Light Emitting Diodes - δηλαδή δίοδοι που εκπέμπουν φως) και χρησιμοποιήθηκε αρχικά για θεραπεία εγκαυμάτων και δερματικών καρκινικών βλαβών. Μεταπήδησε σύντομα στην αισθητική λόγω των πολύ καλών αποτελεσμάτων που προσέφερε με ανώδυνο και ασφαλή τρόπο. Από το 2003 στο MEDISPA χρησιμοποιούν την επαναστατική αυτή μέθοδο για την επίλυση αισθητικών προβλημάτων. Πρόκειται για μια εντελώς ανώδυνη και ακίνδυνη μέθοδο που χρησιμοποιεί καθαρό φως χωρίς UV ακτινοβολία για γενική αναζωογόνηση, αντιμετώπιση των πανάδων, της ακμής και των ρυτίδων μέσω της άμεσης ενεργοποίησης των ινοβλαστών. Δεν είναι laser ή IPL, δεν προκαλεί εγκαύματα. Είναι απόλυτα ασφαλής και, αμέσως μετά την εφαρμογή ο θεραπευόμενος μπορεί να βγει στον ήλιο χωρίς κανένα κίνδυνο ή να συνεχίσει τις καθημερινές του δραστηριότητες.

Υπάρχουν δύο συσκευές που εκπέμπουν φως σε δύο διαφορετικά είδη κύματος, με κόκκινο φως ή με μπλε φως. Η επιλογή της κατάλληλης συσκευής γίνεται ανάλογα με το δερματικό πρόβλημα:

ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΩΣ – 630nm – ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ:

Το κόκκινο φως έχει την ιδιότητα να ενεργοποιεί τους ινοβλάστες του δέρματος, επαναφέροντας τα κύτταρα στη φυσιολογική τους λειτουργία και πυροδοτώντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Τα δύο αυτά στοιχεία είναι υπεύθυνα για τη σωστή ελαστικότητα του δέρματος.

Από την πρώτη κιόλας συνεδρία αναφέρονται: Αίσθημα ευεξίας, Λάμψη, Αύξηση στην ελαστικότητα του δέρματος, Ενυδάτωση, Ανακούφιση από το δερματικό στρες

Η Φωτοδυναμική θεραπεία έχει θεαματικά αποτελέσματα σε δερματικά προβλήματα όπως: Ρυτίδες και Λεπτές Γραμμές, Πανάδες και Δυσχρωμίες, Ουλές από Εγκαύματα ή Παλιά Ακμή, Λιπαρότητα, Δερματική, Χαλάρωση, Δερματική Ξηρότητα.

ΜΠΛΕ ΦΩΣ – 450nm – ΑΚΜΗ:

Η ακμή είναι ένα σημαντικό δερματικό πρόβλημα, ή καλύτερα μία ασθένεια, που ταλαιπωρεί τόσο τους εφήβους όσο και τους ενήλικες. Το ψυχολογικό και ψυχοκοινωνικό αντίκτυπο της ασθένειας αυτής και στις δύο κατηγορίες είναι πολύ σημαντικό. Η ακμή και οι ουλές που προκαλεί επηρεάζουν τη συμπεριφορά, την αποδοχή των ασθενών από τρίτους, ακόμα και την ανεύρεση εργασίας σε πολλές περιπτώσεις. Τα ψυχολογικά συμπτώματα που εμφανίζουν οι πάσχοντες από ακμή, περιλαμβάνουν την αντικοινωνικότητα, τη μειωμένη αυτοπεποίθηση, την κατάθλιψη, τη σύγχυση, τον θυμό κ.α. Η εμφάνισή της ακμής είναι αποτέλεσμα της φράξης και της φλεγμονής των σμηγματορροικών θυλακίων του δέρματος.

Το μπλε φως ακτινοβολεί κάποιες φωτοευαίσθητες ουσίες που παράγονται από το βακτήριο της ακμής (P.acnes). Αυτό προκαλεί την «αυτοκτονία» του βακτηρίου. Τα βακτήρια εξαλείφονται με αποτέλεσμα τη μείωση της φλεγμονής.

Περιγραφή επιχείρησης:

Το MEDISPA είναι ένα σύγχρονο κέντρο Ιατρικής Αισθητικής που φροντίζει συγχρόνως την υγεία του δέρματος, την ευεξία και το πνεύμα. Ως επέκταση του γνωστού διαγνωστικού κέντρου MEDLAB προσφέρει ιατρικές μεθόδους για την επίλυση δερματικών αισθητικών προβλημάτων. Στο MEDISPA κάθε δερματικό πρόβλημα αντιμετωπίζεται ως πάθηση. Ξεκινώντας από τη σωστή διάγνωση επιλέγεται η κατάλληλη θεραπεία ώστε τα αποτελέσματα να είναι άμεσα και ικανοποιητικά.

________________________________________

MEDISPA
25ης Μαρτίου 12, Χαλάνδρι
τηλ.: 210 6815637, 210 6143114 -5
mail@medispa.gr

www.medispa.gr

 


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη