12,50€ για Υπερηχογραφικό 'Ελεγχο Θυρεοειδούς

Νιώθετε κούραση, ταχυκαρδίες ή έχετε άλλα συμπτώματα που μπορεί να συνδέονται με τον θυρεοειδή; Ελέγξτε τη λειτουργία του με Υπέρηχο (12,50€) (Έναντι Σταθμού ΗΣΑΠ ΚΑΤ)
12.5 €
Αρχική τιμή: 70 €
Έκπτωση: 82.1 %
Κέρδος: 57.5 €
1480 Ημέρες για να λήξει.
Πληροφορίες

 

Όροι και στοιχεία της προσφοράς:

  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι έως τις 30/11/2020
  • Εκτυπώνετε το κουπόνι και εξοφλείτε το ποσό κατά την επίσκεψή σας στο MEDLAB
  • Η προσφορά αφορά:
    • 12,50€ για έναν υπέρηχο θυρεοειδούς (αρχικής αξίας 70€) 
  • Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τις διαταραχές του θυρεοειδούς εδώ και για τον υπέρηχο θυρεοειδούς εδώ.
  • Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού με το MEDLAB για τις αιματολογικές εξετάσεις και τον υπερηχογραφικό έλεγχο 3 μέρες πριν στα τηλέφωνα 210 8053176 και 210 6143114 -5.
  • Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με το κέντρο, τουλάχιστον 1 - 2 μέρες πριν

 

Περιγραφή προσφοράς:

Θυρεοειδής

Ο θυρεοειδής είναι ένας πολύ σημαντικός αδένας του σώματος. Βρίσκεται στον τράχηλο (λαιμός), πάνω από την τραχεία και αμέσως κάτω από τον λάρυγγα. Διαχειρίζεται με ακρίβεια σημαντικές λειτουργίες του οργανισμού, ρυθμίζοντας τις καύσεις, την ανάπτυξη, τον μεταβολισμό και, έμμεσα, την ψυχική μας υγεία και ισορροπία. Επιτελεί τις βασικές βιολογικές του δράσεις μέσω των ορμονών Τ3 και Τ4 που παράγει, οι οποίες με το αίμα καταλήγουν σε όλους τους ιστούς του ανθρώπινου σώματος. Οι πιο συχνές παθήσεις του θυρεοειδούς είναι ο υπερθυρεοειδισμός (μεγαλύτερη έκκριση θυρεοειδικών ορμονών από το φυσιολογικό), ο υποθυρεοειδισμός (μικρότερη έκκριση θυρεοειδικών ορμονών από το φυσιολογικό), η βρογχοκήλη (διόγκωση του αδένα) και η εμφάνιση όζων (ογκίδιο στον θυρεοειδικό ιστό).

Συμπτώματα όπως είναι η αδυναμία, οι ταχυκαρδίες, οι μειωμένες αντοχές, οι διαταραχές της έμμηνου ρύσης, η μυϊκή αδυναμία, η υπερβολική εφίδρωση, η αύξηση του σωματικού βάρους κ.ά., είναι πιθανό να προκαλούνται από κάποια διαταραχή του θυρεοειδούς.

 

Περιγραφή επιχείρησης:

MEDLAB Ιατρικό Ινστιτούτο

Το MEDLAB Ιατρικό Ινστιτούτο από την ίδρυσή του (1992) εξειδικεύτηκε στα μεταβολικά νοσήματα των οστών. Σήμερα, μετά από πολλά χρόνια λειτουργίας, έχει να επιδείξει πλούσιο επιστημονικό και ερευνητικό έργο.

Το Εργαστήριο Βιοπαθολογίας του MEDLAB καλύπτει όλους τους τομείς της Εργαστηριακής Ιατρικής και είναι οργανωμένο σε ευρωπαϊκά πρότυπα. Επίσης είναι διαπιστευμένο με ISO 9001 και ελέγχεται από καθημερινό ποιοτικό έλεγχο, αλλά και από δύο επισήμους φορείς εξωτερικού ποιοτικού ελέγχου (ΕΣΕΑΠ και BIORAD).

Τμήματα Βιοπαθολογικού Εργαστηρίου
Αιματολογικό, Βιοχημικό, Ανοσολογικό, Ορμονολογικό, Αλλεργιολογικό, Καλλιεργειών

Άλλα τμήματα του MEDLAB
Υπερήχων, Triplex, Οστεοπόρωσης, Ενδοκρινολογικό, Γυναικολογικό

Ειδικά τμήματα του MEDLAB
Ελέγχου οστεοπόρωσης, χαρτογράφησης σπίλων, υπερήχων δέρματος, ελέγχου ιγμορίτιδος (χωρίς ακτινοβολία), φωτοδυναμικής θεραπείας, μέτρησης οστικής πυκνότητας σε παιδιά

 

 


MEDLAB

Ηροδότου 31, Μαρούσι (Έναντι Σταθμού ΗΣΑΠ ΚΑΤ)

τηλ.: 210 8053176, 210 6143114 -5

mail@medlab.gr

www.medlab.gr 

www.medlabnews.gr 


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη