Από 25€ για Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας Αντιβραχίου (ΜΟΝΟ στο MEDLAB) ή Ισχίου ή Σπονδυλικής Στήλης

από 25€ για Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας Αντιβραχίου (μόνο στο MEDLAB) ή Ισχίου ή Σπονδυλικής Στήλης
25 €
Αρχική τιμή: 60 €
Έκπτωση: 58.3 %
Κέρδος: 35 €
1480 Ημέρες για να λήξει.
Πληροφορίες

 

Όροι και στοιχεία της προσφοράς:

 • Η προσφορά ισχύει έως 30/11/2020
 • Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την οστεοπόρωση εδώ
 • Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας Αντιβραχίου η οποία γίνεται ΜΟΝΟ ΣΤΟ MEDLAB εδώ
 • Δεν απαιτείται προπληρωμή, δεν απαιτείται η χρήση πιστωτικής κάρτας! Εκτυπώνετε το κουπόνι και εξοφλείτε το ποσό κατά την επίσκεψή σας στο MEDLAB
 • Αφορά επιλογή από:
  • 25€ για μία Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας Αντιβραχίου (αρχικής αξίας 60€)
  • 30€ για Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας σε Ισχίο ή Σπονδυλική Στήλη (αρχικής αξίας 60€)
  • 55€ για Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας σε Σπονδυλική Στήλη και Αντιβράχιο και ΔΩΡΟ Μέτρηση Ισχίου (Σύνολο 3 σημεία) (αρχικής αξίας 180€)
 • Συστήνεται η εξέταση προληπτικά σε όσο το δυνατόν μικρότερη ηλικία, ειδικά εάν κάποιος στην οικογένεια έχει οστεοπόρωση ή έχει πάθει κάταγμα ή έχει χάσει ύψος ή έχει κάποια ορμονολογική πάθηση (π.χ. διαταραχές του θυρεοειδούς, γυναικολογικές ανωμαλίες, αυξημένο σάκχαρο)
 • Η Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας στο MEDLAB γίνεται με ένα από τα πλέον σύγχρονα, νοσοκομειακού τύπου, μηχανήματα που υπάρχουν στον κόσμο 
 • Η Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας Αντιβραχίου γίνεται ΜΟΝΟ στο MEDLAB
 • Το MEDLAB είναι το μοναδικό κέντρο στην Ελλάδα που δίνει τα αποτελέσματα στα Ελληνικά και με βάση τις Ελληνικές Φυσιολογικές Τιμές, που έχουν προκύψει από πολύχρονες μελέτες του.
 • Η εξέταση είναι ανώδυνη και ακίνδυνη, ακόμα και για παιδιά και εγκύους
 • Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού τουλάχιστον 3 μέρες πριν στα τηλέφωνα 210 8053176 και 210 6143114.
 • Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με το κέντρο, τουλάχιστον 1 - 2 μέρες πριν.

 

Περιγραφή προσφοράς:

Πρόληψη της οστεοπόρωσης

Η οστεοπόρωση είναι μια ασθένεια που χαρακτηρίζεται από χαμηλή οστική πυκνότητα και μέτρια ποιότητα οστού. Εξελίσσεται χωρίς συμπτώματα ή πόνους έως ότου προκύψει κάποιο κάταγμα. Γι’ αυτό χαρακτηρίζεται ως η σιωπηλή επιδημία της εποχής μας. Μπορεί να οδηγήσει σε πόνους, ανικανότητα και σε ορισμένες περιπτώσεις στο θάνατο.

Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας

Είναι σημαντικό η πρόληψη της οστεοπόρωσης να ξεκινά από νεαρή ηλικία, καθώς είναι μια ασθένεια που μπορεί να θεραπευτεί πλήρως, αν διαγνωστεί έγκαιρα, όσο ο οργανισμός κατασκευάζει οστό, δηλαδή μέχρι την ηλικία των 25-30 ετών. Ειδικά τα άτομα με οικογενειακό ιστορικό, με πρόωρη εμμηνόπαυση, με ασθένειες όπως ο διαβήτης, ο θυρεοειδής κ.λπ. είναι απαραίτητο να εξετάζονται όσο το δυνατόν νωρίτερα για την πρόληψη καταγμάτων που σχετίζονται με την οστεοπόρωση. Η Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας είναι μια εξέταση εντελώς ανώδυνη και ακίνδυνη (ακόμα και για εγκύους).

Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας Αντιβραχίου

Μία περιοχή του οργανισμού που διατρέχει μεγάλο κίνδυνο κατάγματος από οστεοπόρωση, είναι ο καρπός μας. Η μέτρηση της οστικής πυκνότητας του αντιβραχίου είναι η πιο αξιόπιστη εξέταση σε γενικευμένη οστεοπόρωση και από την εξέταση της σπονδυλικής στήλης και από την εξέταση του ισχίου. Αυτό συμβαίνει γιατί η εξέταση της σπονδυλικής στήλης επηρεάζεται πάρα πολύ από τα άλατα που μπορεί να υπάρχουν στους σπονδύλους (οστεόφυτα) και από την παραμόρφωση των σπονδύλων είτε από τα μικροκατάγματα της οστεοπόρωσης είτε από σκολίωση. Το ίδιο επηρεάζεται η εξέταση στο ισχίο που και σε αυτό επικάθονται οστεόφυτα και πολλές φορές ο ασθενής δεν μπορεί να το ανοίξει σωστά λόγω πόνων το πόδι του για να γίνει σωστά η εξέταση. Από την άλλη, η μέτρηση του αντιβραχίου είναι η πιο παραμελημένη εξέταση στην οστεοπόρωση επειδή η πλειοψηφία των μηχανημάτων που είναι εγκατεστημένα στην χώρα μας δεν έχουν την δυνατότητα να κάνουν αυτήν την εξέταση.

Περιγραφή επιχείρησης:

MEDLAB Ιατρικό Ινστιτούτο

Το MEDLAB Ιατρικό Ινστιτούτο από την ίδρυσή του (1992) εξειδικεύτηκε στα μεταβολικά νοσήματα των οστών. Σήμερα, μετά από χρόνια 22 λειτουργίας, έχει να επιδείξει πλούσιο επιστημονικό και ερευνητικό έργο. 

Οι ιατροί του MEDLAB είναι από τους πρώτους στην Ελλάδα που ασχολήθηκαν με τη μέτρηση της Οστικής Πυκνότητας από το 1985. Σήμερα, σχεδόν 30 χρόνια μετά, το MEDLAB έχει προσφέρει πλούσιο επιστημονικό και ερευνητικό έργο στον τομέα μεταβολικών νοσημάτων, με πολλές δημοσιεύσεις σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια. Στο MEDLAB διαθέτουν ένα από τα πλέον σύγχρονα, νοσοκομειακού τύπου, μηχανήματα που υπάρχουν στον κόσμο. Με την προηγμένη τεχνολογία που διαθέτουν είναι οι μόνοι στην Ελλάδα που δίνουν τα αποτελέσματα στα Ελληνικά και με βάση τις Ελληνικές Φυσιολογικές Τιμές, που έχουν προκύψει από πολύχρονες μελέτες τους.

 


MEDLAB

Ηροδότου 31, Μαρούσι (Έναντι Σταθμού ΗΣΑΠ ΚΑΤ)

τηλ.: 210 8053176, 210 6143114 -5

mail@medlab.gr

www.medlab.gr 

www.medlabnews.gr 

Facebook


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

§  Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την οστεοπόρωση εδώ